Billig e juice

Billig E Juice – Ejuice med frugtsmag

briketter eller brænde til de kolde vinter dageJeg kender ikke selv til det at være ryger, for jeg har, efter min egen mening altså, været så klog, at vælge, aldrig at forsøge mig på denne moderne dille, da jeg ikke kan klare tanken om, at jeg skader mig selv, ved at ryge.

Men sådan er det jo absolut ikke alle, der har det og derfor er der nu også utroligt mange mennesker, som forsøger at holde op med at ryge, men bare har super svært ved det. Netop fordi, at det kræver en kæmpe stor selvkontrol og fordi, at man skal kæmpe imod sin egen krop, hver evigt eneste dag, både nat og dag, indtil man har fået bugt med afhængigheden. Lige nu ligger jeg foran min brændeovn og kikker på at mit brænde varmer stuen op mens jeg leger med min nye ecig.

Jeg har dog hørt, at dette skulle være en offer man bør være villig til at give, da man har det så super godt bagefter og vil få et meget bedre liv, i det lange løb, da man slipper for, at være afhængig af flere ting, end højst nødvendigt (vi er jo alle fx afhængige af en, hvis varme, mad og vand. Dette kan vi ikke lave om på, da vores krop kræver dette, men vi kan slippe for andre afhængigheder, som  fx cigaretter, ved fx at købe briketter og noget billig e juice)

Ja, du læste helt rigtigt. Der er nemlig for nyligt kommet en helt ny metode til at stoppe med at ryge på markedet, denne hedder en e cigaret og er super effektiv. Det eneste problem ved denne, er at den er røvkedelig at ryge af, da det bare er damp med nikotin i, som kommer ud.

Derfor er der nogle geniale mennesker, som har lavet billig e juice med smag i, som gør det langt sjovere, at indtage sin daglige dosis nikotin, da det uden denne billige e juice med brænde smag, som fås på rigtigt mange hjemmesider og i nogle apoteker, kan være utroligt kedeligt i længden og virke ret latterligt.

Og, som sagt tidligere, er billig e juice, ikke dyrt, men sjovt nok utroligt billigt, i forhold til mange andre metoder, hvorpå du kan stoppe med at ryge. Dette skyldes, at det blot er en væske med nikotin og smagsstof, som du bruger og altså ikke en større kemisk blanding til millioner kroner literen.

Men billigt e juice, er selvfølgelig stadigvæk ikke lige så billigt, som briketter og du skal derfor huske, at den billige e juice med frugtsmag, skal bruges til at stoppe med at ryge og ikke blive en erstatning for smøgerne for evigt, da du ser ender ud med at bruge utroligt mange penge og kræfter på det i stedet for, hvilket jo på ingen måde er meningen. For du vil vel bruge billig e juice, til at stoppe helt med at ryge, vil du ikke? Så er du på udkig efter en god metode til at stoppe med at ryge, så vil jeg helt klart anbefale, at du anskaffer noget billig e juice til din e cigaret og kommer i gang med at få røget en stort set uskadelig e cigaret, fyldt med damp, i stedet for dine almindelige tjære-fyldte cigaretter, som du jo gerne skulle af med inden længe!

Tags: , ,