Container som Pavillon

Danish Containere SupplyStår du og skal holde stor havefest, bryllup, konfirmation eller en anden større begivenhed og ikke har mulighed for at holde det hjemme eller i et forsamlingshus er der stadig håb. Det danske firma DC Supply (Danish Container supply) har udviklet nogle specielle containere som fungere som en pavillon. Det smarte ved disse er at de er modul baseret, det betyder at du kan sætte flere sammen og dermed skabe lige netop den størrelse pavillon som du ønsker og har behov for, blot ved at sætte flere containere sammen. Du kan læse mere om disse typer af container modul pavilloner inde hos dc-supply.dk som er et af de førende firmaer i Danmark inden for containerudlejning og modulbyggeri.

Fordel ved en container pavillon

Fordelen ved netop disse typer af containere pavilloner er at de er utrolig nemme og hurtige at sætte op. De kan bruges på nærmest alt slags underlag, så i modsætning til f.eks. en telt pavillon skal du ikke bekymre dig om skæve eller ustabile gulve til dine borde og stole. Et firma som DC Supply fra Nørresundby kan løse de fleste af disse problemer, med en udlejnings container til en pavillon.
De skalere perfekt, så opdager du en uge inden feste at der kommer 6 folk ekstra (eller færre) bestiller du blot en ekstra eller mindre container. Dette gør at at en container pavillon er en utrolig praktisk ting til mange store begivenheder og arrangementer. Ikke alt er dog helt perfekt ved disse løsninger, for det første er det en del som måske ikke syntes at en stål container har samme charme som en pavillon af telt og dermed ikke er helt lige så pæn. Men da det ofte kun er tale om en midlertidig løsning er dette for mange ikke noget problem. Den anden ulempe er at for de fleste, er det ikke muligt selv at transportere dem. Det er jo de færreste som har plads til 4-5 containere bag på ladet hvilket er med til at øge omkostningerne lidt, i modsætning til et telt som man måske selv havde mulighed for at hente og levere og derfor spare lidt på transportomkostningerne. Det smarte med disse modul baseret pavilloner fra dc supply er at de nemt kan udvides efter behov.. opdager i pludselig at i skal bruge plads til 20 ekstra gæster kan man nemt og hurtigt udvide med et ekstra modul uden at det påvirker det som allerede er opsat. Er det en skurvogn du mangler, så fås dette også som en container løsning.

Brug af en pavillon

Men ser man bort fra de 2 mindre ulemper er det faktisk en super god løsning. Vi holde min datters 18 års fødselsdag i 4 styk af disse containere pavilloner og selvom det regnede og blæste temmelig kraftigt ude var det alligevel en utrolig vellykke fest. Med den rigtige indretning og lidt dekorering lykkes vi alligevel få det gjort smadder hyggeligt derinde og give min datter en fest som hun ikke vil glemme foreløbig. Derfor syntes jeg lige at jeg ville nævne dette spændende produkt som der måske ikke var så mange som havde kendskab til, da jeg er sikker på at det for mange vil kunne være en mulighed at redde festen på, frem for kun at fokusere på en traditionel have eller telt pavillon. Så er det kun tilbage at sige, held og lykke med jeres næste fest, hvad enten det bliver i hjemmet, et selskabslokale eller måske i en container pavillon?