De store fordele ved brug af protein pulver

Er proteinpulver det rette for mig

At besøge det lokale fitnesscenter er blevet dagligdag for mange danskere. Der bliver trænet og svedt som aldrig før når vi besøger centrene, men får vi det ud af det som vi gerne vil?

Mange af de mandlige besøgende, ønsker sig en krop med nogle flotte muskler som kan imponere kvinderne. Derfor er muskeltræning i høj prioritet for denne gruppe. En større muskelmasse er derfor det mål som der bliver arbejdet hen imod.

For at holde din muskler sunde og raske, kan man benytte proteinpulver. Da musklerne nedbrydes under hård styrketræning er det vigtigt at de også bliver bygget op igen. Muskler er protein og skal derfor også bruge protein for at blive opbygget igen. Hvis man ønsker at opbygge sine muskler uden at det dræner for meget i sit protein lager, kan proteinpulver være et godt alternativ. Nogle vælger nærmest at bestille en hel container, fyldt med proteinpulver. Ok måske ikke en hel container, mon ofte tæt der på.

Opbyg dine muskler med kreatinpulver

Når man har trænet sine muskler er muskelmassen nedbrudt. Den skal derfor opbygges igen. Ved at drikke en shake med proteinpulver en halv time efter træning, kan man sikre sig at ens muskler bliver opbygget ordentligt. Det anbefales at man indtager 2gram protein pr kilo. –Vejer man 70kg skal man derfor have 140gram protein for at få dækket sit daglige proteinbehov. Der er ikke nogle bivirkninger ved at benytte pulver, dog skal man ikke tage mere end den anbefalede dosis.

Sørg for at få dine proteiner sammen med kulhydrater, da kulhydraterne giver din krop hurtigt energi, så man ikke bliver træt og øm efter træning. Ved at spise kulhydrater en halv time efter træning, vil man kunne træne næste dag, uden at kroppen yder overbelast.

Kost er selvfølgelig en vigtig del af træningen som man ikke skal ignorere. Varieret kost er altid den bedste måde at få dækket sin krops behov. En god start på dagen skal indeholde kulhydrater, da disse optages hurtigt. Havregryn lægger en god bund og giver dig en stor mængde kulhydrater så kroppen kan få energi med det samme. Ved at drikke et glas mælk ved siden af kan man få protein og kalk som er godt for muskler og knogler.

Brug kun proteinpulver som kosttilskud

Da mange af os har en travl hverdag, kan det blive en udfordring at spise varieret. En vitaminpille kan sikre at man får dækket kroppens essentielle behov for vitaminer og mineraler. På den måde kan kroppen optage de vitaminer og mineraler som den har behov for. Det er vigtigt at nævne at vitaminpiller ikke skal benyttes i stedet for varieret kost. Man skal se pillerne som en ekstra hjælp til at sikre at kroppens behov bliver dækket.

kilde: www.billigprotein.net

Tags: , , ,