Download Angry Birds til din iPhone, Android Mobil eller iPad!

Download Angry Birds til din iPhone, Android Mobil eller iPad!
Hvis du er et af de mange mennesker, som elsker at have super gode spil på sin iPhone, Android mobil eller iPad. Så vil jeg foreslå dig, at læse denne artikel godt og grundigt igennem. For i denne artikel vil du nemlig få at høre, om et af de bedste spil, der overhovedet findes til smartphones og tablets, som f.eks. dette spil om produktion af smykker fra zeva

Spillet jeg snakker om, er naturligvis, det utroligt populære og ekstremt spillede Angry Birds, som du forresten kan få i mange forskellige versioner, hvilket blot gør grunden til at chekke dette spil godt og grundigt ud endnu større, da du jo slipper for, at spille et enkelt spil igennem og så ikke kunne fortsætte det. Som sagt, slipper du altså for, at skulle starte på en helt nyt slags spil, hver evigt eneste gang, du får gennemført et enkelt spil, da du bare kan hente et af de 3-4 andre versioner, som fås til ganske få penge. (de koster alle 0-6 kr. at downloade til iPhone, Android smartphones og iPad, hvilket er utroligt få penge, i forhold til, hvad andre spil koster til disse maskiner).
Jeg vil faktisk driste mig til at sige, at dette spil, er et af de aller bedste i verden, hvilket jo blot gør grunden til at købe det, bare for at kunne have det hylende morsomt i få minutter eller timer, er endnu større.

Spillet, går kort sagt ud på, at du har en, hvis mængde fugle, som er sure (altså ”angry”). Disse skal du så skyde imod aberne, som er godt beskyttet af palmer, kasser og meget mere, som du også kan skyde med dine fugle. I hvert level er der mange forskellige slags fugle og mange forskellige forhindringer, der skal gøre livet surt for dig og gøre det helt utroligt svært at gennemføre dette ultrasjove spil, kaldet Angry Birds.
Hvis du gerne vil have dette spil til iPhone, så synes jeg bare, at du skal se at få det downloadet, for de få kr. det koster, spille det en masse og nyde det, mens du stadigvæk har lysten til dette ultrasjove spil!

Jeg takker mange gange for, at du har gidet læse med i dette ret lange indlæg og evt. vil kigge forbi, førnævnte hjemmeside. Jeg ønsker dig mange gange held og lykke med dine apps for fremtiden og håber, at du får fat i en masse af de gode!

Tags: , ,