E juice uden nikotin

E juice uden nikotin kan rent faktisk gøre din liv længere.

I Danmark har vi rigtigt mange forskellige slags mennesker efterhånden. Nogle er hvide, andre er sorte. Nogle er punkere, imens andre er helt og aldeles almindelige mennesker, med næsten den samme tøjstil, som alle de andre mennesker de omgås.

Danmark er generelt et land, hvor man ikke skal være alt for meget anderledes, hvis man ikke ønsker at blive kigget lidt ekstra på i bilka eller generelt bare blive set lidt ned på. (mange vil ikke indrømme det, men de fleste af os danskere har en vane med, at se ned på det der er anderledes og snakke ekstra meget om det. Således at vi ikke selv føler os underlige)

Et af de slags mennesker, som vi ser allermest ned på, er helt klart det efterhånden meget udbredte folkefærd, som vi kalder ”rygere”. Disse skabninger er totalt anderledes i forhold til alle vi andre mennesker og kan derfor på ingen måde være en del af vores fællesskab, da de er totalt syge i hovedet og på ingen måde normale (og ja, det var altså sarkasme det der… Bare for at gøre det lidt mere tydeligt)

Se hjemmesiden her

Hvis du er ryger. Så er en af de få ting, som du rent faktisk kan gøre for at komme med i flokken igen ikke så super let, som man lige skulle tro. Denne ting er nemlig noget så besværligt, som at stoppe helt med at ryge, således at du vender tilbage til at være et ”almindeligt” menneske igen og ingen mere kan pege fingre af dig, da du vil være akkurat som alle andre mennesker du lever i nærheden af, som ellers ville have super muligheder for at se ned på dig, selvom du på ingen måde er interesseret i det.

Ikke desto mindre, kan det altså være utroligt svært for dig, der er ryger, at stoppe med at ryge bare sådan fra den ene dag til den anden. Du må nemlig have dannet dig en afhængighed igennem årene, som ikke bare er noget man lige slipper af med på et par dage eller tre.

En af de ting, som du kan gøre. Er at anskaffe dig, din helt egen og personligt el cigaret og købe en masse velsmagende e juice til denne el cigaret.

E juice uden nikotin er nemlig en væske, som gør det muligt for dig, at få et meget bedre rygestop, end du ville få, hvis du ikke havde noget E Juice uden nikotin tilgængeligt.

E Juice er faktisk blevet så populært i mange andre lande, at jeg helt klart kan anbefale dig, som ryger, der gerne vil stoppe, at anskaffe dig et par flasker e juice, således at har til et godt stykke tid og dermed kan trappe stille og roligt ned og til sidst være helt fri for røgen og dermed måske være heldig, at slippe helt for nikotinen derefter, når du altså stopper med at bruge e cigaretten og e juice også.

Konklusionen er altså, at hvis du super gerne vil stoppe helt med at ryge. Så kan en god løsning være, at søge lidt rundt på nettet og købe noget lækkert e juice uden nikotin hjem, således at du altid har noget liggende, når ryge træng komme

Tags: , , , ,