Hvorfor renovere sit tag?

renovering af tagSkal dit tag renoveres eller skal du have et helt nyt tag? Det er et spørgsmål som mange stiller sig selv for tiden. Mange tror fejlagtigt at en tagrenovering er en lappeløsning som holder et par år og så er det galt igen. Dette er i mange tilfælde fuldstændig ukorrekt. En ordenligt tagrenovering kan nemt forlænge dit tags levetid med 10-15 år alt efter omfanget og behovet.

Folk ofte ikke tænke på at få et nyt tag restaurering udført som en del af deres regelmæssige hjem vedligeholdelse rutine. Dit hjem tag er noget, man ikke tænker specielt meget over, medmindre noget går galt. Men når noget så endelig går galt, kan det resultere i større omkostninger og store hovedpine for tag reparationer. Den store nyhed er, at disse situationer kan forebygges ved at vide både hvornår og hvordan man får en ordentlig tag restaurering gjort det, således at dit hjem er godt beskyttet.

De fleste tage, der er baseret på tegl eller beton tagsten, skal blive eftertjekket hver ti til femten år. Kom godt i en ordentlig tag restaurering indebærer en række aktiviteter, som kan variere noget afhængigt af, hvilken type tag du har. Dette er en generel retningslinje:

1.Højtryks rengøring – der fjerner blade, lav, og skimmel, som kan i sidste ende føre til ødelæggelse af fliserne.

2.Udskiftning af tagsten – inspicere dit tag kan afsløre tagsten, der er blevet brudt eller revnet, hvilket kan føre til endnu mere omfattende skader på dit tag.

3.Forsejlene og holdbare maling – det kan beskytte og styrke dit tag. I Danmark, for eksempel, har mange boligejere valgt en belægning, der er sol reflekterende, vil det køle dit hjem ned om sommeren, og varm den op i vintermånederne.

Hvis du tager dig af dit tag, vil dit tag fortsætte med at beskytte dig og din familie mod kraftige vinde og kraftigere storme, herunder hagl og gøre dit hjem mere energieffektive. Dette vil spare dig for en masse penge i det lange løb i dine energiregninger og overraskelse tag reparationer.

Husk, som med alt andet, er en ounce af forebyggelse er værd en havelåge for at helbrede, og det er absolut sandt, når det kommer til dit hjem tag. Spar dig selv smerten ved dyre, upraktiske tag reparationer og booke dig ind til en grundig tag restaurering i dag. Husk det næste gang du har brug for en tagrenovering. Det er vigtigt at man vælger rigtigt når der skal lægges nyt tag. Dette gælder hvad enten der er tale om et betontag, skifertag, tegltag aller en hvilken som helst anden tagtype.

Kan det gamle tag ikke fikses op er det på tide at overveje muligheder der er i et nyt tag. Skal man vælge et standard tegltag, et moderne skifertag eller det billige ståltag? Her er der rigtig mange ting at tage højde for så i langt de fleste tilfælde kan det godt betale sig at tage kontakt til en tagekspert der kan rådgive inden for alle de muligheder der er når der skal lægges nyt tag på din bolig. Derfor er det så vigtigt at renovere sit tag i tide hvis man vil undgå at betale for et helt nyt tag.