Sport i Danmark

nyt tag i tagpapHej alle sammen, dette bliver endnu en spændene artikel, og en form for “begivenhed” der simpelt hen er verdens kendt, jeg vil vædde alt hvad jeg overhovedet ejer, på at næsten alle over 10 år, har enten set en form i virkeligheden, i tv’et måske eller måske et helt andet sted, ja du har nok regnet det ud nu, nemlig sport. Men hvorfor dyrke sport i første omgang frem for blot at sidde hjemme foran sit tv?

Sport er en meget stor og kendt ting i Danmark, og generelt bare i de fleste lande i verdenen. Sport er ofte sjovt, hvis du brænder for det, eller bare nyder at lave/spille med dine venner / holdkammerater.

Sport er også vældig sundt for din krop, eller i hvert i fald hvis det er sport hvor du rør dig, eller bare er ude på nogen måde, selvfølgelig findes der nogen sports der ikke er specielt sunde, f.e.k.s hurtig spisning, og ja ting som det.

F.eks skulle vi sidste uge lægge nyt tagpap på vores sportshal, det gamle tag var godt slidt og det var på tide at få lagt et nyt tag. Derfor tog vi kontakt til tagprofferne som kom og lagede nyt tagpap i hele vores sportshal. Så nu er den flot og klar til brug igen, havde faktisk ikke regnet med at tagpap ville pynte på nogle typer af bygninger i et moderne samfund. Tagpap var jo heldigvis så nem og billig en løsning at vi selv var i stand til at udføre jobbet og dermed kunne gennemføre projektet uden at skulle ud og hente ekstra midler ind. Så tagpap var uden tvivl den helt rigtige løsning, til dette her lille projekt.

sport og tagpapMen ja, det er altid sundt at være ude at røre sig, og eller bare ude, du får jo en masse sundt når du er udenfor, eller det er i hvert i fald på ingen måde usundt, kun hvis det selvfølgelig er koldt eller ting som det. Men som jeg sagde før, er sport verdenskendt, alle kan dyrke dette. Der findes sport af alle slags, og til alle slags, der findes også sports for folk der er handicappede, ja som jeg sagde, sports til alle. Nu om dage kan jo selv kvinder dyrke sport 😉

En af de mest kendte sports er helt sikkert fodbold, der er flere kampe om dagen i tv’et, og 100 vis om dagen i virkeligheden. Kan også spilles af de fleste, men selvfølgelig er der nogen der ikke kan spille denne sport. Der er nogen handicappede der meget let, og måske har fordele i fodboldt og så er der andre hvor det er rimelig svært, da de jo har nogen problemer, og måske er lammede eller ja, sådan noget.

En ting er i hvert fald sikkert, sport har været her så længe der har været mennesker i Danmark og vil blive ved med at eksistere så længe der er folk i Danmark. Sport i Danmark er kommet for at blive og det vil det også blive ved med mange år fremover.

Kilde: http://gratistagtjek.wordpress.com