Vælg E-juice med nikotin

Hvad er en e-cigaret? Det er en cylinder af plastik eller metal og ofte med en lille pære til at repræsentere gløden, som en ægte briket har. Der er et batteri i cylinderen, som skal udskiftes efter behov og derudover er der en forstøver samt en beholder med væske. Når man suger på den, aktiveres den, den er derfor ikke aktiv, medmindre den er i brug. Der kommer ikke røg ud af den efterfølgende, men E juice, som kommer fra væsken i briketten. Dette er nødvendigt, så det kan komme ned i lungerne, når man inhalerer. Denne væske kan man også udskifte efter behov, og man kan oven i købet selv kombinere smage og dosere nikotin-indholdet via sin elcigaret. Man kan få den med en smag af tobak eller lignende. En e-briket kan også fås noget billigere, hvorefter man smider den ud, når væsken er opbrugt. E briketter med e juice

Resultaterne fra en videnskabelig undersøgelse viser, at den negative virkning af indtagelse af nikotin i form af damp kun er 2% i forhold til den traditionelle briket. Desuden viste undersøgelsen, at mere end 50% af de personer, de deltog i undersøgelsen, har valgt fuldstændig at gå over til e-briketter og derfor stoppe med at ryge de almindelige træbriketter på sin elcigaret. Mange havde en positiv oplevelse af e-briketten og af at inhalere damp i stedet for røg, da de oplevede færre gener i form af hoste, vejrtræknings besvær eller generende lugt. El cigaretter er kommet for at blive, og vil de næste mange år være et af de mest effektive alternativer til rygning. Så overvejer du at stoppe med rygning, så er en elcigaret et af de bedste alternativer du kan vælge. Både når vi snakker sundhed, men også hvis du vil have en nem overgang uden helt at føle du har kvittet smøgerne.

En overlæge i TV2 Nyhederne den 15.04.2013 mente, at blot alle rygere gik over til e-briketter ville de fleste lungesygdomme som f.eks. KOL være en saga om så få år som 10 år. Han mente i øvrigt også, at hetzen imod e-briketter er politisk. Derfor er elcigaretter et rigtigt godt alternativ til almindelige cigaretter. En stor del af dem som benytter denne type af elektronisk cigatter, er helt stoppet med at ryge og mange mener også af netop ecigaretter, er det bedste og sundeste alternativ til rygning, som vi endnu har set her i landet. Især mange af de nye elcigaretter, er fuldstændig sunde.

E-briketter er pt. ikke omfattet af rygeloven og er derfor ikke forbudt at bruge på offentlige steder eller som udgangspunkt i bus og tog. Men hertil er der særegne regler visse steder, hvor man derfor ikke må bruge træbriketter eller brænde.

Tags: ,